Vi er det sikre valg


FORDI vi har stor rutine og erfaring med at beregne, projektere, designe og montere  inden for alle typer brancher i DK.

 

Arbejdsområderne dækker jording, lynbeskyttelse, transientbeskyttelse samt potentialudligning. Vi leverer rådgivning, konsulentydelser, projektløsninger, montage, eftersyn og vedligehold, samt komponenter, færdigvarer og andre produkter.

 

Listen med kunder og samarbejdspartnere tæller en stribe af Danmarks største virksomheder og hertil kommer små og mellemstore virksomheder, sygehuse, kirker, bevaringsværdige bygninger, landbrug, solcelleanlæg m.fl.

 

Hovedsædet ligger i Skærup ved Vejle og vi har afdeling på Sjælland med fast montørstab. 

 

Vores løsninger bygger på solid faglig indsigt, ekspertise i bekendtgørelser og normer, de bedste visualiseringer og frem for alt så ved vi, hvad der kan lade sig gøre i praksis. Vi bliver faktisk ofte bedt om at løse en sag, fordi det projekterede anlæg ikke lader sig gøre i praksis. Uanset hvornår vi kommer med i processen eller hvad du ønsker vi skal bidrage med, så kan du altid regne med, at vi er på løsningsholdet.

 

 

Sådan sikrer du optimalt design og arkitektonisk harmoni


Ud over vores standardsortiment så har vi også eget værksted og sikrer derved, at komponenter og produkter kan tilpasses den enkelte opgave, særlige arkitektoniske hensyn mv., men vi har selvfølgelig et velassorteret standardsortiment, som dækker langt de fleste opgaver.

 

Vi er specialister i både at være ingeniørens problemløser og samtidig sikre arkitektens oprindelige valg af form, udtryk og materialer.

 

Det samme gør sig gældende, når vi arbejder med arkitektoniske løsninger til fredede og bevaringsværdige bygninger.

 

Kontakt os

Står du med en konkret udfordring, et udbud, har spørgsmål, søger projekteringsbistand mv, så er du altid velkommen til at kontakte os på 7010 8888

 

Du kan jo altid starte med at tage en indledende og uforpligtigende snak med en af vores rådgivere.

 

Har vi ikke selv ekspertisen til at hjælpe dig, så kender vi helt sikkert andre som har.