Dan Delektron A/S 


Dan Delektron A/S er et specialistfirma, der arbejder med sikkerhed i el-installationer. Vores kerneområder er lynbeskyttelse, jordingsanlæg, transientbeskyttelse og potentialudligning.


Vi leverer rådgivning, konsulentydelser, projektløsninger, eftersyn og vedligehold samt komponenter og andre produkter.
Vi har eget værksted og sikrer derved, at komponenter og produkter kan tilpasses den enkelte opgave, særlige arkitektoniske hensyn mv.


I mere end 45 år har Dan Delektron A/S været den førende partner i dansk erhvervsliv, når det gælder sikkerhed i de danske el-installationer.


Listen over samarbejdspartnere tæller en stribe af Danmarks 100 største virksomheder og hertil kommer små og mellemstore virksomheder, sygehuse, kirker, bevaringsværdige bygninger, landbrug, solcelleanlæg, private boliger mv.


Se udvalgte referencer mv. i menuen til venstre.

Ledige stillinger

Når vi har ledige stillinger vil de bl.a. blive slået op her nedenfor:

Lige nu udvider vi møntørstaben både i Jylland og på Sjælland.

 

Montør med lyst til ansvar, kvalitet, super gode kollegaer og frihed i jobbet søges til Sjælland

Har du et godt humør, et solidt engagement og en udadvendt personlighed, så har vi et udfordrende, afvekslende og spædende job klar til dig. Har du en baggrund som elektriker eller har anden teknisk baggrund, så hører vi gerne fra dig – det vigtigste er at du:

 • Har et godt praktisk håndelag, har teknisk flair samt kan forstå og læse tegninger
 • Hellere vil være på forkant end reagere i sidste øjeblik
 • Helst vil at have orden i dine sager og struktur på opgaverne
 • Har en fleksibel indstilling og mestrer både at være en del af et team, men også kan lide at arbejde selvstændigt.


Vores mindset er, at sammenspil på et godt hold skaber de bedste resultater. Selvom vores virksomhed i 2019 har fejret 50-års jubilæum, så bliver du en del af en ung og dynamisk arbejdsstyrke i en virksomhed, hvor vi til tider har travlt, men holder fast i et godt kollegialt miljø og et højt serviceniveau samt, at vi også i fremtiden er kendt for vores kvalitet og dygtige montører.

For vores nye kollegaer til det Sjællandske team vil arbejdsdagen primært starte ud hjemmefra og derfra ud på enkeltmandsopgaver eller mødes med kollegaer på en større byggeplads eller en fælles opgave. Vores nye montør vil primært løse opgaver i Københavnsområdet, så hvis du bor max 60-70 km fra Rådhuspladsen vil det være helt optimalt.

Du får som udgangspunkt 4 dages arbejdsuge. Vi sørger for grundig oplæring, sikkerhedskurser mv. - så du bliver godt klædt på til jobbet.

Faglige kvalifikationer:

 • Uddannelse som elektriker, VVS, mekaniker eller har anden teknisk baggrund
 • Har fagkendskab til byggebranchen, forstår at læse skitser og byggetekniske vejledninger
 • Kørekort, minimum type B
 • Kan arbejde i højden og har lyst til at arbejde både ude og indendørs

Arbejdsopgaver:

 • Etablering af jordingsanlæg
 • Montering af lynbeskyttelse og potentialudligninger
 • Eftersyn og kontrolmålinger

Tiltrædelse:

 • Hurtigst mulig - Kontakt os og hør mere om jobbet, vores gode ansættelsesforhold mv – naturligvis kan du regne med fuld diskretion.

Kontakt os på én af følgende:

 • Ring eller send sms til direktør Kenn Hansen på mobilnr. 20754576
 • Send besked til Dan Delektron via vores Facebookside
 • Send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Angiv hvornår det passer dig bedst at blive kontaktet ang. stillingen (gerne aften/weekend også).

 

Montør med lyst til ansvar, kvalitet, super gode kollegaer og frihed i jobbet søges til Jylland

 

Har du et godt humør, et solidt engagement og erfaring med håndværksmæssigt arbejde, så har vi et udfordrende, afvekslende og fast job klar til dig.

Vi kræver ikke, at du har en specifik uddannelse – det vigtigste er at:

 • Du har teknisk flair, er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk
 • Du har erfaring fra byggebranchen og forstår at læse skitser og byggetekniske vejledninger
 • Du er ansvarsbevidst, selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du har en fleksibel indstilling og kan håndtere en hverdag, som til tider er præget af uforudsigelige ændringer i planlægningen
 • Du har kørekort, minimum type B
 • Du kan arbejde i højden

 

Vores jyske team tager mandag morgen hul på den nye uge sammen på firmaets adresse i Skærup. De øvrige dage starter du ud hjemmefra, hvor du enten kører ud på enkeltmandsopgaver eller mødes med kollegaer på opgaver. Du får som udgangspunkt 4 dages arbejdsuge. Lad dig ikke afskrække af, at vi arbejder inden for et specialistområde. Vi sørger for grundig oplæring, sikkerhedskurser mv., så du bliver godt klædt på til jobbet. Vi ser gerne, at vores nye montør bor i trekantsområdet (gerne oplandet syd-vest for Vejle), men for os er kemien vigtigere end geografien.

 

Vores mindset er, at sammenspil på et godt hold skaber de bedste resultater. Selvom vores virksomhed i 2019 har fejret 50-års jubilæum, så bliver du en del af en ung og dynamisk arbejdsstyrke, hvor vi alle yder vigtige bidrag med hver vores baggrund. Vi har en hverdag præget af travlhed, men vi holder fast i et godt kollegialt miljø og i at yde en effektiv, troværdig og kvalitetsfuld service uden store armbevægelser.

 

Tiltrædelse
Hurtigst mulig – vi holder løbende samtaler

 

Grib telefonen og ring
Hør mere om jobbet ved entrepriseleder Alex Sørensen på 2075 4575

 

Søg jobbet
Vi behøver ingen forkromet ansøgning, men send os en mail, hvor du fortæller os lidt om dig selv, din baggrund/uddannelse, hvor du bor, hvad du tidligere har lavet mv.
Mailen mærkes med MONTØR JYLLAND og sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.