Lynbeskyttelse


Lynbeskyttelse bliver mere og mere aktuel i Danmark.
Vi ved, at vores tyske kollegaer har lynbeskyttelse som standard og ved lov, så arbejdet med lynbeskyttelse er ikke fjern for tyske bygherrer længere og indtænkes fra start som naturlig del byggeriet.

Bygherrerne er ligeledes opmærksomme på den store risiko, der er ved at få ødelagt eller smadret for mange tusinde kroner - ja endda millioner - når lynet har fundet vej til el-installationen.

Der er flere måde at beskytte el-installationerne på. Den ene er transientbeskyttelse i tavlen, som du kan læse mere om på hjemmesiden samt se de nye produkter. Den anden måde er at etablere udvendig lynbeskyttelse. Man har tidligere haft svært ved at tilfredstille fx arkitekter, bygherrer mv. da lynbeskyttelsen kan komme til at ”fylde” for meget på en ny bygning.


- Kommer vi med i byggefasen på et tidligt tidspunkt og derved kan nå at integrere lynbeskyttelsen i bygningerne, så har vi naturligvis det bedste udgangspunkt for en optimal løsning, som både tager højde for arkitektur, udseende og sikkerhed.


- Kommer vi med senere i byggefasen eller i forhold til eksisterende bygninger, så har vi markedets længste erfaring i at anvende farvet materialer til lynbeskyttelse, som udføres i størst mulig harmoni med bygningen materialer og udseende. De farvede materialer fås i alle RAL farver og vi har erfaringer inden for stort set alle typer af bygninger med meget forskellige krav fx på kirker, arenaer, bevaringsværdige bygning mv - se evt. vores udvalgte referencer her.


Står du med et projekt, som du mangler gode ideer eller konkrete løsninger til, så ring på 7010 8888 - vi finder en løsning som er optimal for både dig og din kunde.