Arkitektoniske hensyn


Dan Delektron har gennem de sidste 45 år været med når der bygges nyt, Lag-1ved istandsættelse og vedligeholdelse eksisterende bygninger, ligesom vi tager del i restaureringen af fredede og bevaringsværdige bygninger. 
Vi har erfaringer med stort set alle typer projekter og du kan
se vores udvalgte referencer her


Dan Delektrons produkter kommer fra de førende producenter i Europa, og derved har vi altid adgang til markedets nyeste og bedste produkter. 

Hos Dan Delektron får du en seriøs og god samarbejdspartner, som kan rådgive omkring produktvalg eller udføre del-entreprisen. Vi har egne montører på både Sjælland, Fyn og i Jylland.


Eksempelvis har vi ved installation af lynbeskyttelse stor erfaring med lave den optimale arkitektoniske løsning med bl.a. farvede løsninger, som matcher byggeriet. Tillige har vi eget værksted, som giver os mulighed for at imødekomme den helt særlige løsning – og vi lader os gerne udfordre.


Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller har du behov for hjælp eller er blot i tvivl om, hvilken løsning der er bedst og mest økonomisk fordelagtig under hensynet til bygningens arkitektur, 
så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7010 8888


kirke2