Offentlige bygninger


Når stat, regioner og kommuner bygger nyt, så er der typisk fokus på bæredygtighed, funktionalitet, arkitektoniske løsninger m.m.


Dan Delektron har gennem de sidste 45 år været med når det offentlige bygger nyt, istandsætter og vedligeholder eksisterende bygninger, ligesom vi tager del i restaureringen af fredede og bevaringsværdige bygninger. Vi har erfaringer med stort set alle typer projekter og du kan se udvalgte referencer her.


Dan Delektrons produkter kommer fra de førende producenter i Europa og derved har vi altid adgang til markedets nyeste og bedste produkter.


Hos Dan Delektron får du en seriøs og god samarbejdspartner, som kan rådgive omkring produktvalg eller udføre del-entreprisen. Vi har faste montører på både Sjælland, Fyn og i Jylland. 
Eksempelvis har vi ved installation af lynbeskyttelse stor erfaring med lave den optimale arkitektoniske løsning med bl.a. farvede løsninger, som matcher byggeriet. Tillige har vi eget værksted, som giver os mulighed for at imødekomme den helt særlige løsning – og vi lader os gerne udfordre.


Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller har du behov for hjælp eller er blot i tvivl om, hvilken løsning der er bedst og mest økonomisk fordelagtig, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7010 8888


Her kan du se Dan Delektrons produkter.