Transientbeskyttelse


Transientbeskyttelse eller overspændingsafleder er forskellige betegnelser til beskyttelsesmetoden. Vi har valgt at bruge benævnelsen transientbeskyttelse, fordi vi mener, at ordet bedst dækker området.


Transientbeskyttelse er ved at være en fast bestanddel af installationer i Danmark. Vi oplever dog stadig, at der er installationer, som ikke er beskyttet tilstrækkeligt eller korrekt.  Det er typisk kontorer og i industribygninger.
Industrien har ofte i deres hovedtavle, men glemmer undertavler og små krydsfelter, der er placeret decentralt i bygningen.
Det vi oplever er, at installatøren har svært ved at vurdere, hvilke klasser han skal anvende, hvor langt der skal være imellem hovedtavle og undertavle osv.


De spørgsmål vi ofte får er eksempelvis, hvilket produkt skal vi anvende for at beskytte fx et 4-20mA signal. De spørgsmål som har været toneangivende de sidste mange år har lagt til grund for udarbejdelsen af vores nye transientbeskyttelseskatalog.

Kataloget med transientbeskyttelse kan du downloade her 


Du kan også finde udvidet information om Dan Delektrons produkter her


Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 8888


Har du et projekt, som du ønsker vi skal hjælpe med, så er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi være behjælpelige med at beskrive samt vejlede dig i valg af de korrekte produkter.


Se evt. udvalgte referencer her.3168002222    3168005559      SMD-Kl2-3-TNS-3L-N-PE-FM