Vi leverer samme gode service, tekniske support og produkter som vi plejer, men ud fra alle sundhedsmæssige foranstaltninger - kontakt os 7010 8888


Vores løsninger bygger på solid faglig indsigt, ekspertise i bekendtgørelser og normer, de bedste visualiseringer og frem for alt så ved vi, hvad der kan lade sig gøre i praksis. Vi bliver faktisk ofte bedt om at løse en sag, fordi det projekterede anlæg ikke lader sig udføre i praksis. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.

 

Dét får du oveni – mere end 50 års erfaring

Ikke nok med at vi er en helt igennem dansk og danskejet virksomhed, så er vi også Danmarks ældste og førende virksomhed inden for lynaflederanlæg, jording, potentialudligning og transientbeskyttelse – og så ved vi også pænt meget om katodisk beskyttelse og elektrisk støj i bred forstand. Vi leverer rådgivning, montage, konsulentydelser, projektløsninger og ikke mindst eftersyn og vedligehold over hele landet. 

 

Når vi bestilles som udfører af en del-entreprise, så har vi vores egne fastansatte montører både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Står du med en konkret udfordring, et udbud, har spørgsmål, søger projekteringsbistand mv., så er du altid velkommen til at kontakte os på 7010 8888

 

Du vælger selv hvad vi skal bidrage med, så lad os tage en indledende og uforpligtigende snak.

Stil os gerne en udfordring

Vi leverer rådgivning, montage, konsulentydelser, projektløsninger samt eftersyn og vedligehold over hele landet. 

Har du en opgave, et udbud, spørgsmål, søger projekteringsbistand så kontakt os. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.