Vi udarbejder målerapporter specifikt til jeres behov

Alt efter ønsker og behov udfører vi inspektion og kontrolmålinger af eksisterende og nye anlæg.

Det kan enten være som i form af en fast serviceaftale, hvor vi efterser og kontrolmåler anlægget fx en gang årligt eller i henhold til andet eftersynsinterval. 

 

En fast serviceaftale skræddersys til jeres behov og det samme gør sig gældende for den tilstandsrapport, du modtager efter vores eftersyn. 

 

Formålet med eftersynet er at dokumentere anlæggets driftsmæssige stand. Som grundlag herfor angives evt. fejl, mangler og skader, men også skader som vurderes at ville opstå. Det kunne være skader såsom slitage, korrosion, deformation mv. som bør udbedres. 

 

Her kan du læse mere om vores dokumentation

 

 

Sagkyndigt eftersyn uden store armbevægelser

Vores kerneområder er lynaflederanlæg, jording, potentialudligning og transientbeskyttelse – og så ved vi også pænt meget om katodisk beskyttelse og elektrisk støj i bred forstand.

Vi kender brancherne og de forskellige miljøers indvirkning på et anlæg, så hos os er du på den sikre side

 

Vi leverer rådgivning, montage, konsulentydelser, projektløsninger og ikke mindst eftersyn og vedligehold over hele landet. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, for har vi ikke selv ekspertisen til at hjælpe dig, så kender vi helt sikkert andre som har.


Stil os gerne en udfordring

Vi leverer rådgivning, montage, konsulentydelser, projektløsninger samt eftersyn og vedligehold over hele landet. 

Har du en opgave, et udbud, spørgsmål, søger projekteringsbistand så kontakt os. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.