• EFFEKTIVITET, TROVÆRDIGHED OG KVALITET

    - kendetegner os og de anlæg vi projekterer 

 

Stort som småt - vi har prøvet det meste inden for byggeriet

Vi projekterer individuelle løsninger som giver dig driftssikre el-installationer. Ingen opgaver er for store eller for små og vi har prøvet det meste.

Vores kerneområder er lynbeskyttelse, jording, potentialudligning, transientbeskyttelse og så ved vi også ret meget om katodisk beskyttelse og elektrisk støj.

 

Når vi projekterer lynbeskyttelsesanlæg får du, det du har brug for. det er således jeres behov detajlegrad, som definerer det vi leverer. Du kan fx få:

  • Visualisering af bygning, konstruktioner og den færdige lynbeskyttelsesløsning i 2D eller 3D
  • Risikovurdering i henhold til gældende bekendtgørelse og normer
  • Beskrivelse og tegninger af den projekterede løsning, beregning af separationsafstand mv.
  • Den færdige løsning af indfangersystemet med angivelse af, hvor opfangere bør placeres, tilsluttes mv.
  • Detaljeret materialebeskrivelse med specifikationer og datablade
  • estimat med materialeomkostninger, montagetimer mv.

Selvfølgelig giver vi gerne en totalpris og tager os således af alt arbejdet. Ved større byggerier modtager du løbende dokumentation, som er den del af vores kvalitetssikring, og ved afslutning af entreprisen modtager du dokumentation for det udførte arbejde. Dokumentationens indhold afhænger af opgavens omfang og kan naturligvis tilpasses særlige behov. 

 

Specialistfirma i øjenhøjde og uden store armbevægelser

Vi er erfarne i at beregne, designe, projektere og montere inden for et væld af forskellige projekttyper. Vores løsninger bygger på solid faglig indsigt, ekspertise i bekendtgørelser og normer, de bedste visualiseringer og frem for alt så ved vi, hvad der kan lade sig gøre i praksis.
Vi bliver faktisk ofte bedt om at løse en sag, fordi det projekterede anlæg ikke lader sig udføre i praksis. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.

 

Vi er skarpe til at udnytte det potentiale, der er til stede i konstruktionen - både i valg af materialer og når vi arbejder med de indbyggede løsninger.

 

Vores produkter kommer fra de førende producenter i Europa og derved har vi altid adgang til markedets nyeste og bedste produkter.


Følg os

 

"Der bygges i dag stadig mange anlæg, hvor konstruktionerne er overvejende elektrisk ledende,
og det er der ikke taget tilstrækkeligt 
hensyn til dette under projekteringen."

Udtaler Kenn Hansen, direktør, Dan Delektron

 

Sådan sikrer du optimalt design og arkitektonisk harmoni

Vi har eget værksted og sikrer derved, at komponenter og produkter kan tilpasses den enkelte opgave, særlige arkitektoniske hensyn mv., men vi har selvfølgelig et velassorteret standardsortiment, som dækker langt de fleste opgaver. Vi er specialister i både at være ingeniørens problemløser og samtidig sikre arkitektens oprindelige valg af form, udtryk og materialer.

Det samme gør sig gældende, når vi arbejder med arkitektoniske løsninger til fredede og bevaringsværdige bygninger.

Eksempelvis kan der anvendes indfarvede materialer til den ydre lynbeskyttelse, så man får den optimale beskyttelse uden at gå på kompromis på bygningens fremtræden og det karakteristiske for den stilart, som bygningen repræsenterer.
Vi laver ikke blot ’skrivebordsløsninger’, fordi vi ved, hvad der kan lade sig gøre at montere i praksis.

 

 

Dét får du oveni

Når du vælger Dan Delektron som rådgiver, sparringspartner eller udfører, så vælger du samtidig mere end 50 års erfaring med projektering af løsninger til lynbeskyttelse, driftssikkerhed og sikkerhed i el-installationer i alle typer af miljøer, byggerier og i alle brancher.

 

Står du med en konkret udfordring, et udbud, har spørgsmål, søger projekteringsbistand mv, så kontakt os på 7010 8888

 

Du vælger selv hvad vi skal bidrage med - om det så er projektering af anlæg eller vejlede om valg af produkter for at sikre en godt og stabilt anlæg. Måske ser du helst, at vi udfører opgaven for dig. Lad os tage en indledende og uforpligtigende snak om din opgave, så vi bedst hjælper dig videre.

Stil os gerne en udfordring

Vi leverer rådgivning, montage, konsulentydelser, projektløsninger samt eftersyn og vedligehold over hele landet. 

Har du en opgave, et udbud, spørgsmål, søger projekteringsbistand så kontakt os. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.