Vi samarbejder med nogle af landets største virksomheder og tilmed også nogle af de mindste - for hvem har ikke brug for sikkerhed i elinstallationerne?

 

Vi har således oparbejdet landets mest omfangsrige erfaring med elsikkerhed, jordingsanlæg, udligningsforbindelser, lynaflederanlæg, transientbeskyttelse mv. inden for et væld af forskellige brancher, og vi kender helt sikkert også det område du arbejder med. 

 

Ingen projekter er for store eller for små og frem for alt så ved vi, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre i praksis.

 

Her finder du et udpluk af vores referencer

Danske Bank

Dan Delektron bygger med på Danske Banks nye hovedsæde i årene 2019-2023

 

På den gamle posthusgrund ved Københavns Hovedbanegård er byggeriet i fuld gang. Det samlede byggeareal er på ca. 113.000 kvm fordelt på 73.000 kvm til Danske Banks domicil og 40.000 kvm til parkering og teknik.

LÆS HELE CASEN

Roskilde Domkirke

Kongegrave og Verdensarv: Restaurering af Roskilde Domkirke 2006-2009 - Dan Delektron leverede lynaflederanlæg

Domkirken er udpeget som en af Danmarks absolutte arkitektoniske mesterværker og blev i 1995 tilføjet listen over UNESCOs verdensarv. Kirken er overvejende gotisk byggestil, men flere stilarter er kommet til gennem tiden med bidrag fra de bedste danske arkitekter således kirken i dag repræsenterer 800 års stilarter.

LÆS HELE CASEN

Flere referencer

Stil os gerne en udfordring

Vi leverer rådgivning, montage, konsulentydelser, projektløsninger samt eftersyn og vedligehold over hele landet. 

Har du en opgave, et udbud, spørgsmål, søger projekteringsbistand så kontakt os. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.