Vi værner om vores gode samarbejde med installatørerne over hele landet. Vi har i fællesskab løst masser af opgaver, leveret projektløsninger eller blot hjulpet den enkelte installatør videre med den rette løsning på en konkret udfordring.

Vi har mere end 50 års erfaring i at arbejde med elsikkerhed - både som vejleder af den enkelte installatør, som ingeniørens rådgiver, projektering af anlæg, men bestemt også i praksis, når vi bliver bedt om at udføre opgaven eller blot en del af opgaven - måske fordi kompleksiteten kalder på vores specialistviden, og så kan du koncentrere dig om dine øvrige opgaver installatørforretningen.  

 

Beder du os om at stå for etablering og montering af fx jordingsanlæg hos en af DINE kunder, så har vi egne montører i Jylland og på Fyn og Sjælland. Vi samarbejder med dig, så du når sikkert i mål med dine opgaver i et set-up, hvor kunderne forbliver dine.

 

Hos Dan Delektron er der hjælp at hente til alle typer opgaver. Vores kerneområder er lynbeskyttelse, jording, potentialudligning, transientbeskyttelse og så ved vi også ret meget om katodisk beskyttelse og elektrisk støj. Vi har de rette produkter til både transientbeskyttelse, potentialudligning, lynbeskyttelsesanlæg mv. 

 

Vi yder effektiv, troværdig og kvalitetsfuld rådgivning uden store armbevægelser.

 

Tag gerne fat i os på 7010 8888 eller send os en mail.

 

Rundt omkring her på hjemmesiden finder du ligeledes et udsnit af vores viden og vores produkter.

 

 

Specialistfirma i øjenhøjde og uden store armbevægelser

Vi er erfarne i at beregne, designe, projektere og montere inden for et væld af forskellige projekttyper. Vores løsninger bygger på solid faglig indsigt, ekspertise i bekendtgørelser og normer, de bedste visualiseringer og frem for alt så ved vi, hvad der kan lade sig gøre i praksis. Vi bliver faktisk ofte bedt om at løse en sag, fordi det projekterede anlæg ikke lader sig udføre i praksis. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.

 

Vi er skarpe til at udnytte det potentiale, der er til stede i konstruktionen - både i valg af materialer og når vi arbejder med de indbyggede løsninger.

 

Vores produkter kommer fra de førende producenter i Europa og derved har vi altid adgang til markedets nyeste og bedste produkter.


Følg os

 

Dét får du oveni

Når du vælger Dan Delektron som rådgiver, sparringspartner eller udfører, så vælger du samtidig mere end 50 års erfaring.  

Står du med en konkret udfordring, et udbud, har spørgsmål, søger projekteringsbistand mv, så er du altid velkommen til at kontakte os på 7010 8888

 

Du vælger selv hvad vi skal bidrage med, så lad os tage en indledende og uforpligtigende snak.

Stil os gerne en udfordring

Vi leverer rådgivning, montage, konsulentydelser, projektløsninger samt eftersyn og vedligehold over hele landet. 

Har du en opgave, et udbud, spørgsmål, søger projekteringsbistand så kontakt os. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.