Vi er erfarne i arkitektsamarbejder og byder ind med vores specialviden om beskyttelse og el-sikkerhed

I Danmark er niveauet blandt vores arkitekter i verdens topklasse og det stiller særlige krav til os som samarbejdspartner og leverandør. 

 

Vi er specialister i både at være ingeniørens problemløser og samtidig sikre arkitektens oprindelige valg af form, udtryk og materialer. Det samme gør sig gældende, når vi arbejder med arkitektoniske løsninger til fredede og bevaringsværdige bygninger.

 

Vores kerneområder er lynaflederanlæg, jordingsanlæg, potentialudligning og transientbeskyttelse. Vi leverer rådgivning, konsulentydelser, projektløsninger, montage, eftersyn og vedligehold samt komponenter, transientbeskyttelsesenheder og andre produkter.

Vores løsninger bygger på solid faglig indsigtekspertise i bekendtgørelser og normer, de bedste visualiseringer og frem for alt så ved vi, hvad der kan lade sig gøre i praksis

 

Vi har eget værksted og sikrer derved, at komponenter og produkter kan tilpasses den enkelte opgave, særlige arkitektoniske hensyn mv. Vores produkter kommer fra de førende producenter i Europa og vi har derved adgang til markedets bedste produkter. Vi har et velassorteret standardsortiment, som dækker langt de fleste opgaver og kan skaffe eller selv fabrikere specialprodukter på kort tid.

 

Vi sikrer Danmarks vigtige bygninger

Dan Delektron har i mere end 50 år lavet lynbeskyttelse på alle typer bygninger. Vi har stor respekt for at være medvirkende til at bygningerne bevares - selv i det værste tordenvejr.

Vi er specialister i at finde den bedste arkitektoniske lynaflederløsninger til disse bygninger bl.a. ved brug af indfarvede materialer til den ydre lynbeskyttelse, så man får den optimale beskyttelse uden at gå på kompromis på bygningens fremtræden og det karakteristiske for den stilart, som bygningen repræsenterer. 


Følg os

 

Dan Delektrons direktør Kenn Hansen udtaler:

 

Vores kunder – store som små – skal opleve, at vi leverer den gode service og at vi er i øjenhøjde
med dem under hele processen: i projekteringsfasen, i udførelsen, i overleveringen, ja sågar også
i eftersyn og vedligehold i mange år efter byggeriet for længst er taget i brug.
”  

 

 

 

 

 

 

Stil os gerne en udfordring

Vi leverer rådgivning, montage, konsulentydelser, projektløsninger samt eftersyn og vedligehold over hele landet. 

Har du en opgave, et udbud, spørgsmål, søger projekteringsbistand så kontakt os. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.