Det er os med den specifikke viden og de rette produkter

Vi har mere end 50 års erfaring i at arbejde med elsikkerhed - både som vejleder af den enkelte installatør, som ingeniørens rådgiver, projektering af anlæg, men bestemt også i praksis, når vi bliver bedt om at udføre opgaven eller blot en del af opgaven. Vores kerneområder er lynbeskyttelse, jordingsanlæg, potentialudligning og transientbeskyttelse og så ved vi også pænt meget om katodisk beskyttelse. 

 

Vi kender brancherne og de forskellige miljøers indvirkning på installationer og anlæg. Nogen gange er det kompleksiteten i et anlæg, som kalder på vores specialistviden og andre gange er det blot fordi, vi effektivt leverer vores del af montagearbejdet. 

 

Stor erfaring med at beregne, designe, projektere og montere inden for et væld af forskellige projekttyper

Vores løsninger bygger på solid faglig indsigt, ekspertise i bekendtgørelser og normer, de bedste visualiseringer og frem for alt så ved vi, hvad der kan lade sig gøre i praksis. Vi bliver faktisk ofte bedt om at løse en sag, fordi det projekterede anlæg ikke lader sig udføre i praksis. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.

 

Vi er skarpe til at udnytte det potentiale, der er til stede i konstruktionen - både i valg af materialer og når vi arbejder med de indbyggede løsninger. 

 

Når vi bestilles som udfører af en del-entreprise, så har vi vores egne fastansatte montører både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Vi har supergode samarbejder med landets største entreprenørvirksomheder og samtidig hermed bistår vi Danmarks lokale elinstallatører i praktiske løsninger og i at vælge de rette produkter til opgaven. 

 

Du vælger selv hvad vi skal bidrage med, så lad os tage en indledende og uforpligtigende snak - kontakt os på 7010 8888

 

Stil os gerne en udfordring

Vi leverer rådgivning, montage, konsulentydelser, projektløsninger samt eftersyn og vedligehold over hele landet. 

Har du en opgave, et udbud, spørgsmål, søger projekteringsbistand så kontakt os. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.