Vi ER en 100% danskejet virksomhed.  

 

Så når du vælger at entrere med Dan Delektron, så handler du dansk og støtter det danske marked og vores medarbejdere, som naturligvis er ansat på danske vilkår og efter gældende overenskomster.

 

Vi er medlem af Dansk Industri.

 

Dan Delektrons produkter kommer fra de førende producenter i Europa og derved har vi altid adgang til markedets nyeste og bedste produkter.

 

Vores løsninger bygger på solid faglig indsigt, ekspertise i bekendtgørelser og normer, de bedste visualiseringer og frem for alt så ved vi, hvad der kan lade sig gøre i praksis. Vi bliver faktisk ofte bedt om at løse en sag, fordi det projekterede anlæg ikke lader sig udføre i praksis. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.

 

Dét får du oveni: mere end 50 års erfaring

Ikke nok med at vi er en helt dansk virksomhed, så er vi også Danmarks ældste og førende virksomhed inden for lynaflederanlæg, jordelektroder, potentialudligning og transientbeskyttelse – og så ved vi også pænt meget om katodisk beskyttelse og elektrisk støj i bred forstand. 

 

Når vi bestilles som udfører af en del-entreprise, så har vi vores egne fastansatte montører både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Du vælger selv hvad vi skal bidrage med, så lad os tage en indledende og uforpligtigende snak - kontakt os på 7010 8888

Stil os gerne en udfordring

Vi leverer rådgivning, montage, konsulentydelser, projektløsninger samt eftersyn og vedligehold over hele landet. 

Har du en opgave, et udbud, spørgsmål, søger projekteringsbistand så kontakt os. Uanset hvornår vi kommer med i processen, så er vi på løsningsholdet.